Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Νέα στοιχεία για τις δολοφονίες στον Κορυδαλλό

 Νέα στοιχεία πρόσθεσε στην έρευνα για τη δολοφονία των δυο ανθρώπων της νύχτας στον Κορυδαλλό, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, οι δυο εκτελεσθέντες «Άνηκαν σε μια συμμορία που το ηγετικό στέλεχος είχε δολοφονηθεί πριν από ένα χρόνο στη Βοιωτία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνη, συνδέοντας τους δύο νεκρούς με τον

«Θείο Τζο» Γιάννη Σκαφτούρο, ηγετικό στέλεχος της Greek mafia, ο οποίος εκτελέστηκε με Καλάσνικοφ τη Δευτέρα του Πάσχα του 2022 στο εξοχικό του στα Σκούρτα Βοιωτίας, στα Δερβενοχώρια.

Τόσο ο Βασίλης Ρουμπέτης, όσο και ο Διονύσης Μουζακίτης, ήταν γνωστοί στις Αρχές και κυρίως ο πρώτος, έχοντας εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών, προστασίας μαγαζιών, ενώ εκτός από τον Σκαφτούρο, το όνομά τους εμπλέκεται και με την υπόθεση των εκτελέσεων ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων όπως αυτή του Γιώργου Μήτσου πέρσι το καλοκαίρι στον Γέρακα, σύμφωνα με το Mega.

Ο Ρουμπέτης όμως εκτός από τις «δραστηριότητές» του στο μαφιόζικο κύκλωμα της νύχτας, αλλά και την φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛ.ΑΣ. έναντι 250.000 ευρώ, είχε και… αθλητικές «ανησυχίες».

Γνωστός οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και οδηγός ταξί, τον Μάρτιο του 2007 ο «Ράμπο» συμμετείχε στη φονική συμπλοκή κατόπιν «ραντεβού» ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα Γλυκά Νερά, που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο «Ράμπο»  είχε παντού μαζί του τον Μουζακίτη, σαν σκιά και σε κάθε δουλειά που έκανε, ή αναλάμβανε, συμμετείχε και αυτός.

Ο «Νιόνιος», όπως ήταν γνωστός  ο Μουζακίτης, φέρεται να ήταν στην ομάδα φύλαξης του Σκαφτούρου, αλλά μετά τη δολοφονία του, έγινε σκιά του Ρουμπέτη.

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...