Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Στον ΣΚΑΙ ανήκε η θωρακισμένη Μερσεντές των δολοφονηθέντων. Ήταν παροπλισμένο από το 2010

Η θωρακισμένη Μερσεντές στην οποία βρίσκονταν τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης ανήκε στον όμιλο ΣΚΑΙ και ήταν παροπλισμένο από το 2010.

Ο όμιλος δεν γνωρίζει πως το αυτοκίνητο έφτασε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. 

Εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη

δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Εν τω μεταξύ αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, τα θύματα μπορεί να είχαν ενημερώσεις από ανθρώπους της νύχτας, πως πρόκειται να γίνει δολοφονική επίθεση εναντίον τους και ειδικά του 49χρονου που είχε κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες, πως υπήρχε βεντέτα μεταξύ του 40χρονου και ανθρώπων της νύχτας και πως υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...