ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μανιτάρια
μισό κιλό κρεμμύδια κομμένα φέτες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 φλυτζάνι ξύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ξυλάκι κανέλα
1 φύλο δάφνη
λίγο χοντρό πιπέρι
1 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαραίνουμε το κρεμμύδι με το λάδι σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα στη μέση και ανακατεύουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το ανάλογο νερό και βράζουμε για περίπου 1 ώρα, προσέχοντας να υπάρχει λίγο ζουμί και να μην στεγνώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται