Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

2 νεκροί από επίθεση με καλασνικοφ στον Κορυδαλλό

Επίθεση με σφαίρες από Καλάσνικοφ δέχθηκαν δυο άντρες μέσα σε μια Mercedes σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Σοφίας Βέμπο. 

Και οι δύο, που ήταν συγγενείς μεταξύ τους είναι νεκροί. Ο ένας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε νεκρός σε διπλανό γκαράζ., όπου προφανώς τον αποτελείωσαν οι δράστες,

Οι δράστες που

επέβαιναν σε ένα μαύρο τζιπ κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα το ίδιο πιθανόν αυτοκίνητο βρέθηκε παραδομένο στις φλόγες, στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα δύο θύματα, που έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες, είχε εμπλακεί σε πολύ σοβαρή υπόθεση οπαδικής βίας και συγκεκριμένα είχε συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού, τον Μάρτιο του 2007 στα επεισόδια της Λαυρίου.. 

Ωστόσο οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ότι πίσω από το συμβόλαιο θανάτου, υπάρχει μία πολύπλοκη υπόθεση που φέρεται να συνδέεται με εκτελέσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

H Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...