Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Συνάντηση των "Πολιτών για τον Κορυδαλλό" με την Ένωση Γονέων Κορυδαλλού

Με την Ένωση Γονέων Κορυδαλλού!

 Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι επαφές των "Πολιτών για τον Κορυδαλλό" με τα θεσμικά όργανα των γονέων.

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις μας με συλλόγους γονέων δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων!

 Στη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού, που έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης, ακούσαμε με προσοχή τον πρόεδρο και τα

μέλη της Ένωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια σχολεία.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα συντήρησης και επισκευής των σχολείων ( οπως το 9ο και 10ο δημοτικά) καθώς και στα προβλήματα στέγασης του 3ου γυμνασίου και του 18ου δημοτικού.

 Στο διάλογο που ακολούθησε, ο επικεφαλής των "Πολιτών" και υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, τόνισε ότι ως εκπαιδευτικός ο ίδιος και για πολλά χρόνια διευθυντής του ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, κατανοεί τη σοβαρότητα των προβλημάτων.

Και συνέχισε λέγοντας: "η υποστήριξη των  δημόσιων σχολείων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την παράταξή μας. 

Για τον λόγο αυτό είμαστε συμπαραστάτες της Ένωσης Γονέων και των Συλλόγων Γονέων στον αγώνα τους για καλύτερη δημόσια εκπαίδευση, για ασφάλεια των μαθητών, για σύγχρονες υποδομές σε όλα τα σχολεία. 

Επιπλέον τόνισε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί ο αντισεισμικός έλεγχος των σχολείων, καθώς και να βελτιωθεί η παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής των σχολείων από τον δήμο".

 Και τα δύο μέρη συμφώνησαν να υπάρχει τακτική επικοινωνία  μεταξύ των δύο φορέων ώστε να αντιμετωπισθούν καλύτερα τα προβλήματα. 

Στη συνάντηση από τη μεριά της Ένωσης Γονέων ήταν ο  πρόεδρος Χ. Απέργης και η Γ. Γιαννακάκη, ο Μ. Τσελέντης και η Ε. Μακρή.

Στην αντιπροσωπεία των "Πολιτών" συμμετείχαν ο Γρ. Γουρδομιχάλης, ο  υπεύθυνος Παιδείας Σταύρος Μαντίδης και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Ηλίας Αντωνιάδης και Γιάννης  Πρινέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...