ΥΛΙΚΑ
500. γρ. αθερίνα ή σαρδέλα ή γόπες
αλάτι- πιπέρι
1 κρεμμύδι
5 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη, μαϊντανός
1 ντομάτα
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
2 κουταλιές αλεύρι
150 γρ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα ψάρια. Περνάμε το κρεμμύδι απ τον τρίφτη και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε ρίγανη, μαϊντανό και αλατοπίπερο.
Ανακατεύουμε καλά με το αλεύρι και προσθέτουμε την κέτσαπ και την ντομάτα ψιλοκομμένη.
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε το μείγμα της ψαρόπιτας. Πιέζουμε με ένα πιάτο και αφήνουμε να ψηθεί το κάτο μέρος.
Σουρώνουμε το λάδι και αναποδογυρίζουμε την ψαρόπιτα. Ξαναρίχνουμε το λάδι και αφήνουμε να ψηθεί η πίτα και από την άλλη πλευρά.
Σερβίρουμε ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται