Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Πρόσκληση για δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες στους δημότες μας

Ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ διοργανώνει εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για ανέργους, εργαζομένους και υποψήφιους προς συνταξιοδότηση

Πρόσκληση

 Σας προσκαλούμε στην εναρκτήρια εκδήλωση της συνεργασίας του Δήμου Κορυδαλλού με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ προκειμένου να παρέχουμε δωρεάν,  εξατομικευμένες υπηρεσίες στους δημότες μας για θέματα όπως:

–        προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, υπολογισμός ύψους σύνταξης – θα πραγματοποιούνται δωρεάν

ατομικά ραντεβού με εργατολόγους του ΙΝΕ  ΓΣΕΕ.

–        συμβουλές για εργασιακά ζητήματα (άδειες, παραβίαση εργατικής νομοθεσίας κτλ) – ατομικές και ομαδικές συναντήσεις.

–        συμβουλές για ανέργους (σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία συνέντευξης κτλ) – ατομικές συναντήσεις και ομαδικά σεμινάρια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, στις 19:00 στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Γρηγορίου Λαμπράκη 240 , Κορυδαλλός).

Λόγω του ότι η δράση παρουσιάζει έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον και στηρίζει κοινωνικές ομάδες με ευπάθεια,  παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε τη πρόσκληση η οποία επισυνάπτεται.


Και 1 Ευρώ δωρεά, βοηθάει να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...