Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Σοφιγαδούρα (Ζακυνθινή σπεσιαλιτέ)

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μπούτι μοσχάρι

1 φλυτζάνι ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

8 σκελίδες σκόρδο

1 φλυτζάνι του καφέ ξύδι

250 γρ. κεφαλογραβιέρα

2 κουταλιές της σούπας πελτέ

 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη

αλάτι, πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε μικρά κομμάτια το κρέας και το ροδίζουμε με το λάδι. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι να ροδίσει κι αυτό.

Προσθέτουμε τον πελτέ και αφήνουμε λίγο ανακατεύοντας. Ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό και σιγοβράζουμε 1 ώρα.

Προσθέτουμε τις σκελίδες ολόκληρες, το τυρί κομμένο σε κυβάκια, τη ρίγανη, το ξύδι ,το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε 10 λεπτά ακόμη.

Και 1 Ευρώ δωρεά, βοηθάει να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...