Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

4ο Γυμνασιο Κορυδαλλου: Συνάντηση με θέμα «Έφηβοι και Εθισμός στο Διαδίκτυο»

«Έφηβοι και Εθισμός στο Διαδίκτυο» 

Πρόσκληση

Το 10ο ΣΔΕΥ του 2ου ΚΕΔΑΣΥ Πειραιά, οι ΕΔΥ  και οι Διευθύνσεις του 7ου και του 4ου  Ημερήσιου Γυμνασίου Κορυδαλλού, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Ημερήσιου Γυμνασίου Κορυδαλλού σας καλούν σε μια συνάντηση για τους γονείς, όπου θα μας μιλήσει η κυρία Στέλλα Χρηστίδου, Ψυχίατρος, Διευθύντρια του Θεραπευτικού Προγράμματος «18 Άνω» σχετικά με το θέμα: 

«Έφηβοι και Εθισμός στο Διαδίκτυο» 

Η κυρία Χρηστίδου, εδώ και χρόνια κάνει ομιλίες με γονείς για την προβληματική χρήση του διαδικτύου με σκοπό την πρόληψη και τις κατάλληλες πρακτικές των γονέων ως προς τη σχέση των εφήβων με το διαδίκτυο και το χρόνο και το τρόπο εμπλοκής τους με αυτό. Για αρκετά χρόνια ήταν υπεύθυνη στο Τμήμα Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου στο «18 Άνω». 

Οι ΕΔΥ του 7ου Γυμνασίου Κορυδαλλού και του 4ου Γυμνασίου Κορυδαλλού, κάνοντας παρεμβάσεις στους μαθητές για το σχολικό εκφοβισμό αλλά και τη χρήση διαδικτύου, θέλοντας να απευθυνθεί και στους γονείς, διοργανώνει αυτή τη συζήτηση, ώστε οι γονείς να έχουν την ενημέρωση και τα εφόδια για το ζήτημα αυτό που, πολλές φορές, είναι ένα σημαντικό θέμα στη ζωή του εφήβου και της έφηβης και της οικογένειας. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όποιον γονέα ή ενήλικο θα ήθελε να της παρακολουθήσει. Θα χαρούμε πολύ να λάβετε μέρος, ώστε να συζητήσουμε για το θέμα! 

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, στις 19:00, στο 7ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Κορυδαλλού  (Χειμάρρας και Μικράς Ασίας, Κορυδαλλός).

photo: radar.gr

Και 1 Ευρώ δωρεά, βοηθάει να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...