ΥΛΙΚΑ
1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
2 μεγάλα κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλυτζάνι χυμό λεμονιού
3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές βούτυρο ή φυτίνη
1/4 του κιλού φέτα
1 φλυτζάνι τριμμένο κασέρι
ρίγανη
αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολας με λάδι. Ρίχνουμε μέσα το συκώτι κομμένο σε μικρούς κύβους, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, τα σκόρδα ψιλοκομμένα. τη ρίγανη, το κασέρι, τη φέτα τριμένη με το χέρι, το βούτυρο, το λάδι και το χυμό λεμονιού.
Τα ανακατεύουμε καλά, τυλίγουμε το λαδόχαρτο ρολό και όλο μαζί το κλείνουμε με διπλό αλουμινόχαρτο.
Βάζουμε σε ταψάκι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 2 με 2,5 ώρες.
Ανοίγουμε το πακέτο και σερβίρουμε σε μπολ, προσέχοντας να μη χυθεί η σάλτσα που είναι γευστικότατη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται