Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ορεκτικό με ρέγγα

ΥΛΙΚΑ

1 ρέγγα

1 νεροπότηρο γάλα

3 αυγά

λίγο άνηθο

λάδι για τηγάνισμα

3-4 κουταλιές αλεύρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κεφάλι της ρέγγας και αφαιρούμε κόκαλα και δέρμα.

Την κόβουμε κομμάτια και την αφήνομε να σταθεί στο γάλα, μερικές ώρες.

Ακολούθως την κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια όπως τον κιμά. Ρίχνουμε ψιλοκομμένο τον άνηθο, τα αυγά χτυπημένα και το αλεύρι (ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα), και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια πηκτή μάζα.

Βάζουμε αρκετό λάδι να κάψει στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα, τηγανίζοντας από όλες τις πλευρές.


ΤΙΠ: Δοκιμάστε με τα αυγά της ρέγκας να φτιάξετε ταραμοσαλάτα ή ταραμοκεφτέδες. Άλλη εμπειρία γεύσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...