Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση του συνδυασμού Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ————————

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», Στέφανου Χρήστου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΤΙ ΝΑ «ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΟΥΝ», ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ.

Πριν λίγες ώρες και ενώ όλη η Ελλάδα, παρακολουθεί με αγωνία το εφιαλτικό σκηνικό των πυρκαγιών σε πολλά σημεία της χώρας, προειδοποιήσαμε για την εγκληματική αδιαφορία της παρούσας συνδιοίκησης, η οποία απέτυχε για ακόμη μία φορά να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία μας από το ενδεχόμενο πυρκαγιών, εκθέτοντάς μας σε μεγάλο κίνδυνο και δείξαμε οπτικοακουστικό

υλικό με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περιοχή Πανόραμα στον Άνω Κορυδαλλό.

Καλέσαμε, έστω και την ύστατη ώρα, τη συνδιοίκηση, να πράξει τα αυτονόητα καί νά μήν αφήσει τον Κορυδαλλό στο έλεος τυχών πυρκαγιών, καθώς «αύριο θα είναι αργά».

Ένας αμετροεπής, εκπρόσωπος της συνδιοίκησης, με περίσσευμα θράσους, ασέβειας και υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων των δημοτών και ιδιαίτερα των περίοικων της περιοχής Πανόραμα Κορυδαλλού, έγραψε δημοσίως ότι δήθεν «από την πρώτη στιγμή έχουν γίνει «ενέργειες πρόληψης για την αντιπυρική περίοδο», «διαφυλάσσοντας το Δασύλλιο» και ότι, δήθεν, έχει γίνει «ξεχορτάριασμα του δασύλλιου» με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Ως προς την πραγματική εικόνα της περιοχής, δημοσιεύουμε πρόσφατες (18 Ιουλίου 2023) φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν όχι μόνο την εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων αλλά και το μέγεθος του θράσους τους.

Όχι μόνο, δεν φρόντισαν, έστω και την τελευταία στιγμή να πράξουν το καθήκον τους, προστατεύοντας τις ζωές και τις περιουσίες των δημοτών, αλλά ψεύδονται ασύστολα και μάλιστα με χυδαίες, ποινικά κολάσιμες εκφράσεις, οι οποίες δείχνουν το ήθος και την ποιότητα του «πολιτικού πολιτισμού» τους.

​Επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες και δεν επιδέχονται επικοινωνιακά παιχνίδια, σε πολιτικό επίπεδο, εμείς θα συνεχίσουμε να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου καλώντας τη συνδιοίκηση, έστω και καθυστερημένα, να πράξει τα αυτονόητα ιδίως στην περιοχή Πανόραμα στον Άνω Κορυδαλλό.

Όσο για τον αμετροεπή, υβριστή και συκοφάντη, τον «παραδίδουμε» μεν στην κρίση του Κορυδαλλιώτικου λαού, σημειώνοντας πως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» παράλληλα όμως τη συνέχεια θα δώσει το νομικό τμήμα του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» προκειμένου η ευγένεια και ο πολιτικός πολιτισμός να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Δεν θα επιτρέψουμε η πολιτισμένη αντιπαράθεση για το καλό του Κορυδαλλού, να αντικατασταθεί από την έλλειψη επιπέδου, το θράσος και την αμετροεπή αυτοπροβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...