Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο

Σχόλιο: Όλο και περιπλέκεται το κουβάρι σχετικά με τις υποψηφιότητες στο Δήμο μας!

Ανατροπές επί ανατροπών αλλάζουν κάθε μέρα το τοπίο. Και έχουμε ακόμα καιρό!

Ξεκαθαρίζει πλέον το εκλογικό τοπίο στο δήμο Κορυδαλλού ενόψει της αναμέτρησης του Οκτωβρίου , για την ανάδειξη Δημοτικής Αρχής.

Ο “γρίφος” το τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ που παρέμεινε άλυτος μέχρι τώρα φαίνεται ν΄αποτελεί πλέον …παρελθόν.

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών , που

συγκροτείται κυρίως από  μέλη ή προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ανένταχτους της ευρύτερης Αριστεράς και Κεντροαριστεράς , πρόκρινε ομόφωνα , σε πρόσφατη Γενική της Συνέλευση, την κάθοδο με το δημοσιογράφο , Χρήστο Κυμπιζή.

Οι οριστικές αποφάσεις τόσο από πλευράς του προταθέντος αλλά και των αρμοδίων οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ , αναμένεται να έχουν ληφθεί το αργότερο μέχρι την άλλη βδομάδα. Δεδομένου ότι στις 31 Αυγούστου λήγει η προθεσμία κατάθεσης συνδυασμών για συμμετοχή στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Η υποψηφιότητα αυτή , αν οριστικοποιηθεί πιέζει ασφυκτικά ακόμη περισσότερο εκείνης του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη . Όλο το προηγούμενο διάστημα καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να  περάσει η αντίληψη ότι θα έχει έστω την έμμεση στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή τουλάχιστον μιας σημαντικής μερίδας των τοπικών στελεχών του.

Επίσης  ” Άγνωστος Χ”  είναι το τι θα πράξει τελικά ο επικεφαλής  του ” Μαζί για τον Κορυδαλλό” , Νίκος Κατσούλης , οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του και τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης .

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη υπάρξει κρούσεις και ήταν κατ΄αρχήν  θετική η ανταπόκριση από τον κ. Κατσούλη . Ωστόσο  υπάρχουν ανοιχτά θέματα προς συζήτηση , αν θα είναι μεμονωμένη συμπόρευση των στελεχών του ” Μαζί” ή συμπαράταξη των δυο Κινήσεων , τα οποία  και θα κρίνουν την τελική κατάληξη των σχετικών ζυμώσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...