ΥΛΙΚΑ
150 γρ. μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ απαλή ή καυτερή
50 γρ. ροκφόρ
1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
10 πράσινες γεμιστές ελιές ψιλοκομμένες
300 γρ. γαρίδες φρέσκες
20 σου έτοιμα για γέμισμα
σαλάτα φριζέ, ντοματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τις γαρίδες σε νερό για 5 λεπτά. Αφού κρυώσουν τις καθαρίζετε και αν είναι μεγάλες τις κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Αναμειγνύετε τη μαγιονέζα με το κονιάκ και την κέτσαπ.
Σε μπολ ρίχνετε τις γαρίδες, τις ελιές, το κρεμμύδι και το ροκφόρ και ανακατεύετε.
Προσθέτετε το μείγμα μαγιονέζας και ανακατεύετε καλά.
Κόβετε ένα μικρό καπάκι από τα σου και το γεμίζετε με το μείγμα.
Στρώνετε μια πιατέλα με μαρουλόφυλλα ΄σαλάτα φριζέ και βάζετε στο κέντρο τα σου.
Βάζετε τα καπάκια στα σου και γαρνίρετε τα κενά με ντοματάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται