ΥΛΙΚΑ
μισό κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
150 γρ, μπέικον ψιλικομμένο
3 αυγά
μισό φλυτζάνι κρέμα γάλακτος ή γάλα
250 γρ, μαργαρίνη ή βούτυρο
αλάτι- πιπέρι
μισό κιλό φύλλο κρούστας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1,Βάζετε σε κατσαρόλα τη μισή μαργαρίνη ΄το βούτυρο και σωτάρετε για 5- 10 λεπτά το μπέικον.
2. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, αλάτι- πιπέρι και αφήνετε να ροδίσουν ανακατεύοντας να μην καούν.
3.Βγάζετε από ην φωτιά και αφήνετε να κρυώσουν.
4. Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα ή το γάλα και τα προσθέτετε στα κρεμμύδια,
5. Αλείφετε ,ε μαργαρίνη τον πάτο ενός ταωιού και στρώνετε τα μισά φύλλα αλείφοντας ένα ένα με μαργαρίνη.
6. Στρώνετε το μίγμα πάνω στα φύλλα και από πάνω στρώνετε τα υπόλοιπα φύλλα ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.
7. Χαράζετε την επιφάνεια της πίτας και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 25 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται