ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σουπιές
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2-3 κρεμμύδια
1 ματσάκι άνηθο
4-5 ώριμες ντομάτες ή κονκασέ
1 κιλό κολοκυθάκια με τους ανθούς
μισό κιλό πατάτες
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις σουπιές κομμάτια.
Τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια στο λάδι και αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε τις σουπιές και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν κόκκινο χρώμα.
Σβήνουμε με τις ντομάτες περασμένες από το τρυπητό και μετά προσθέτουμε τους ανθούς των κολοκυθιών, τον άνηθο ψιλοκομμένο, ένα ποτήρι νερό και βράζουμε για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τα κολοκύθια και τις πατάτες κομμένες και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μείνουν με το λάδι τους.
Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό μέχρι να βράσουν τα υλικά μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται