ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα
μισό κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες.
3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες
12 αυγά
2 φλυτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
λίγη ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βάζετε στο τηγάνι ένα φλυτζάνι λάδι μαζί με το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά να μαραθεί.
2. Ανακατεύοντας προσθέτετε τη ντομάτα, αλατοπίπερο, ζάχαρη, δάφνη, το υπόλοιπο λάδι, ένα φλυτζάνι νερό κα αφήνετε να βράσουν περίπου 15 λεπτά
.3. χτυπάτε τα αυγά, τα προσθέτετε στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά,
4. Αφήνετε 5 λεπτά περίπου να δέσουν
5. Σερβίρεται ζεστός
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται