Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Δεν έχουν σχέση τα όπλα στο κλεμμένο αυτοκίνητο, με τις δολοφονίες στον Κορυδαλλό


Από τη  βαλλιστική εξέταση που έγινε δεν προκύπτει σχέση των δολοφονιών στον Κορυδαλλό, με τα καλάσνικοφ, τα οποία εντοπίστηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., τα δύο καλάσνικοφ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια. Στο όχημα βρέθηκαν και δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών για τα οποία αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας.

Οι αρχές εκτιμούν ότι

τα καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης, πρέπει να έχουν πεταχτεί σε κάποιο σημείο της θάλασσας.

Όσον αφορά τις δυο δολοφονίες Οι αστυνομικοί εκτιμούν  ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Πρώτα  πυροβόλησαν τον κουνιάδο του δύο φορές και όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση φέρει τραύματα στα πόδια, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία. Ακολούθως πλησίασαν το τζιπ και ο οδηγός πρόλαβε να ανεβάσει το θωρακισμένο τζάμι. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς οι δράστες άνοιξαν την πόρτα και τον πυροβόλησαν εξ επαφής πολλές φορές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

Σταθμός Κορυδαλλού: Ράγισαν τζάμι του μετρό από skateboard

 ΑΠΟ ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ Την περίοδο των γιορτών όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το DEBATER, άγνωστα άτομα κάνοντας skateb...