ΥΛΙΚΑ
800 γρ. αρνί μπούτι ή σπάλα
150 γρ. μπέηκον νωπό σε χοντρές φέτες
2 μέτρια κρεμμύδια
Για την μαρινάτα
2 1/2 ποτήρια ξηρό λευκό κρασί
1 1/2 ποτ'ηρι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
6 κόκους πιπέρι
λίγο θυμάρι
2 φύλλα τριμμένα φύλλα δάφνη
2 γαρύφαλλα
μισή κουταλιά κάρυ
λίγο μαϊντανό
1 κλωνάρι ψιλοκομμένο σέλινο
λίγη κόκκινη πιπεριά
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βόβετε το κρέας σε κύβους 4 εκατοστών και το σκεπάζετε με όλα τα υλικά της μαρινάτας.
Το αφήνετε να μείνει τουλάχιστον 3 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Περνάτε σε σούβλα βάζοντας ανάμεσα σε κάθε κομμάτι μπέηκον και φέτες κρεμμυδιού.
Ψήνετε σε καυτή σχάρα και σερβίρετε αμέσως.
ΤΙΠ: Για την επιτυχία της συνταγής το κρέας πρέπει να είναι καλά σιτεμένο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται