ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
5 κουταλιές κοφτές βούτυρο
1 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένα συκωτάκια
3 κουταλιές γάλα ή νερό
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1ος τρόπος
Βάζετρε το βούτυρο σε τηγάνι να λιώσει και ρίχνετε τα συκωτάκια καλά στραγγισμένα και αλατοπιπερώνετε. Τα τηγανίζετε σκεπασμένα για να μην ξεροψηθούν.
Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα ή το νερό και λίγο αλατοπίπερο, ξεσκεπάζετε το τηγάνι και τα ρίχνετε πάνω στα συκωτάκια.. Ανακατεύετε με πιρούνι και αφήνετε σε σιγανή φωτιά ώσπου να πήξει.
2ος τρόπος
Τηγανίζετε τα συκωτάκια και τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα. Στο ίδιο βούτυρο ρίχνετε την ομελέτα και αφού πήξει στρώνετε επάνω της τα συκωτάκια, διπλώνετε στα δύο και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται