ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μέτριες τσιπούρες
ενάμιση κιλό τρυφερό σέλινο
4 μέτρια κρεμμύδια
2 καρότα
2 αυγά
3 φλυτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο
2 ζουμερά λεμ'ονια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και αλατίζουμε τις τσιπούρες. Τις βάζουμε στο ψυγείο για δυο ώρες.
Καθαρίζουμε το σέλινο και ζεματάμε το σέλινο σε κατσαρόλα μα νερό. Στραγγίζουμε.
Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το καρότο σε ροδέλες, το σέλινο, το χυμό από ένα λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε νερό ίσα να τα καλύπτει και βράζουμε
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα βάζουμε τις τσιπούρες να βράσουν όλα μαζί.
Αποσύρουμε απ τη φωτιά και αυγοκόβουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται