ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό αρνάκι γάλακτος
3/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο
1/4 κιλού κεφαλοτύρι
1 λεμόνι
1 κοφτή κουταλιά ρίγανη
2 λαδόκολλες
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το κρέας σε 6 ίσα κομμάτια. Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με τη ρίγανη.
Στίβετε επάνω τους το λεμόνι, τα περιχύνετε με το μισό λάδι και τα αφήνετε 1 ώρα.
Κόβετε το τυρί σε 6 φέτες.
Κόβετε κάθε λαδόκολλα σε 6 φύλλα και αλείφετε κάθε φύλλο με λάδι. Βάζετε στην άκρη ένα κομμάτι τυρί και επάνω του ένα κομμάτι κρέας. Διπλώνετε τα πλάγια της κόλλας να σκεπαστεί λίγο το κρέας και τυλίγετε ρολό. Παίρνετε ένα δεύτερο κομμάτι κόλλας και χωρίς να το λαδώσετε τυλίγετε με αυτό το ρολό.
Τοποθετείτε τα ρολά σε λαδωμένο ταψί και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 2 ώρες περίπου.
Σερβίρετε μα φασολάκια σωτέ ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται