ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό σπανάκι
1/2 φρέσκα μύδια (ή και κατεψυγμένα)
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1/2 φλυτζάνι άνηθο
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 1/2 φλυτζανιού Φυτίνη
αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και ξεπλένετε καλά τα μύδια. Μαραίνετε το κρεμμύδι με τη Φυτίνη για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτετε τα μύδια, το σκόρδο, τον μαϊντανό ανακατεύοντας.
Τέλος προσθέτετε το σπανάκι πολύ καλά πλυμένο.
Αφήνετε να βράσουν 25 με 30 λεπτά και σερβίρετε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κακόβουλα ή διαφημιστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται